Wednesday, January 07, 2009

Godmorgen Husar!

Røveriet af 200 stk. (200!) M/95 M/96 Sansynligvis den vigtigste/værste kriminelle handling i nyere dansk historie. Jeg er ikke helt sikker på at det bliver taget alvorligt nok af politikere m.m.

Jeg håber at ALLE resourcer er sat ind i eftersøgningen. Det er SÅ utrolig pinligt for Forsvaret, man fristes til at sige: "styr på stumperne rekrut!" Pinligt i international målestok!

I denne terrorparanoia tid er det ufatteligt at man ikke har kigget på vagttjenestens (u)tilstrækkelighed på et langt tidligere tidspunkt. Endnu mere uforståeligt bliver det når 2 tillidsmænd oven i købet har klaget over sikkerheden i hovedvagten på Antvorskov kasserne til Hærens overordnede sikkerhedsafdeling. Det er SÅ typisk at der skal sådan en sag til før man gider at gøre noget ved påtaler fra folk på gulvet. 

Det kunne med relativt få procedureændringer være undgået fuldstændig og på længere sigt med en lille smugle penge (til de få kasserner der er tilbage) til panserglas, alarmknap og "permanentskyttehul" ansvarsområde: hovedvagt. 

Stakkels Husarer - de kan takke forsvaret for ufrivilligt lige at have fået tilsmudset deres gode navn og rygte!

2 Comments:

Blogger Mikkel said...

Blekingegadebanden 2!!!

4:33 pm  
Blogger Mikkel said...

Løb de ikke også af med nogen tmg'er og sådan noget?

4:58 pm  

Post a Comment

<< Home